<Books>
ショクヒン カコウ ホゾウガク
食品加工・保蔵学 / 海老原清, 渡邊浩幸, 竹内弘幸編
(栄養科学シリーズNEXT ; . 食べ物と健康, 食品と衛生)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2017.7 |
Language | Japanese |
Size | xii, 195p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Show details.
Other titles | original title:食品保蔵・加工学 variant access title:食品加工保蔵学 variant access title:食べ物と健康食品と衛生 |
---|---|
Notes | 「食品保蔵・加工学」(2008年刊)の改題改訂 参考書: p188 |
Authors | 海老原, 清 <エビハラ, キヨシ> 渡邊, 浩幸 <ワタナベ, ヒロユキ> 竹内, 弘幸 <タケウチ, ヒロユキ> |
Subjects | BSH:食品加工 BSH:食品保存法 NDLSH:食品工学 |
Classification | NDC8:588 NDC9:588 |
ID | 1000188438 |
ISBN | 9784061553958 |
NCID | BB24141700 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016