<Books>
フード スペシャリストロン
フードスペシャリスト論 / 日本フードスペシャリスト協会編
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 4訂第4版 |
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2017.2 |
Language | Japanese |
Size | viii, 195p : 挿図 ; 21cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.5/FU | 000189885 |
|
9784767906041 |
|
||||
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.5/FU | 000189886 |
|
9784767906041 |
|
Show details.
Other titles | cover title:Food specialist colophon title:四訂フードスペシャリスト論 |
---|---|
Contents | 専門職の成立 / 林淳三執筆 食の専門職の現状 / 林淳三執筆 フードスペシャリストの概念 / 林淳三執筆 フードスペシャリストの業務とその専門性 / 林淳三執筆 フードスペシャリストの養成と資格 / 林淳三執筆 フードスペシャリストの活躍分野 / 林淳三執筆 フードスペシャリストの責務 / 青柳康夫執筆 人類の歩みと食物 / 林俊郎執筆 食品加工・保存技術史 / 宮尾茂雄執筆 世界の食 / 磯田厚子執筆 日本の食 / 細見和子執筆 戦後の食生活の変化 / 沢野勉執筆 食生活の現状と消費生活 / 品川弘子執筆 食生活の変化と食産業 / 品川弘子執筆 食料の供給と食料自給率 / 沢野勉執筆 環境と食 / 沢野勉執筆 フードシステムと食品産業 / 大石敦志執筆 食品製造業の規模と動向 / 大石敦志執筆 食品製造業の目的と特徴 / 大石敦志執筆 食品卸売業 / 大石敦志執筆 食品小売業 / 木島実執筆 外食産業 / 木島実執筆 食品の品質規格,表示にかかわる法律 / 春日敦子執筆 JAS法による規格 / 春日敦子執筆 食品表示法による表示 / 藤原しのぶ執筆 健康や栄養に関する表示制度 / 藤原しのぶ執筆 その他の法律による表示 / 藤原しのぶ執筆 コーデックス(Codex)規格 / 藤原しのぶ執筆 食情報と消費者保護 / 中島久男執筆 |
Notes | 主要参考文献: p190-191 |
Authors | 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食生活 -- 日本 All Subject Search |
Classification | NDC8:498.5 NDC9:498.5 |
ID | 1000187206 |
ISBN | 9784767906041 |
NCID | BB23070800 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:20times
※After April 1, 2016
Total Lendings:2times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016