<Books>
ゲンダイ カイシャク ノ イタリア リョウリ : ショクザイ ノ トクセイ オ イカス イタリア リョウリ ノ シンテンカイ
現代解釈のイタリア料理 : 食材の特性を活かす、イタリア料理の新展開 / 鈴木弥平著
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 旭屋出版 |
Year | 2016.12 |
Language | Japanese |
Size | 211p ; 26cm |
TOC
Show details.
Authors | 鈴木, 弥平(1967-) <スズキ, ヤヘイ> |
---|---|
Subjects | NDLSH:イタリア料理 |
Classification | NDLC:EF27 NDC9:596.23 |
ID | 1000186773 |
ISBN | 9784751112540 |
NCID | GP78643360 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:15times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016