<Books>
ソーセージ ノ レキシ
ソーセージの歴史 / ゲイリー・アレン著 ; 伊藤綺訳
(「食」の図書館)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 原書房 |
Year | 2016.9 |
Language | Japanese |
Size | 188p ; 20cm |
TOC
Show details.
Other titles | original title:Sausage : a global history |
---|---|
Notes | 原著(London : Reaktion Books, 2015)の翻訳 レシピ集: p179-185 |
Authors | Allen, Gary 伊藤, 綺 <イトウ, アヤ> |
Subjects | BSH:肉・肉製品 -- 歴史
All Subject Search
NDLSH:ソーセージ -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC8:648.27 NDC9:648.24 |
ID | 1000186628 |
ISBN | 9784562053254 |
NCID | BB22141878 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:11times
※After April 1, 2016
Total Lendings:2times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016