<Books>
ショクヒンガク カクロン
食品学各論 / 小西洋太郎 [ほか] 編
(栄養科学シリーズNEXT ; . 食べ物と健康, 食品と衛生)
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第3版 |
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2016.4 |
Language | Japanese |
Size | vi, 169p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.51/SH | 000187673 |
|
9784061553859 |
|
Show details.
Notes | その他の編者: 辻英明, 渡辺浩幸 細谷圭助 編集: 講談社サイエンティフィク 日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠 |
---|---|
Authors | 小西, 洋太郎(1949-) <コニシ, ヨウタロウ> 辻, 英明(1947-) <ツジ, ヒデアキ> 渡邊, 浩幸 <ワタナベ, ヒロユキ> 細谷, 圭助 <ホソタニ, ケイスケ> 講談社サイエンティフィク <コウダンシャ サイエンティフィク> |
Subjects | BSH:食品 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 1000185118 |
ISBN | 9784061553859 |
NCID | BB21177315 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016