<Books>
ショクヒンガク : ショクヒン セイブン ト キノウセイ
食品学 : 食品成分と機能性 / 久保田紀久枝, 森光康次郎編
(新スタンダード栄養・食物シリーズ ; 5)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 東京化学同人 |
Year | 2016.4 |
Language | Japanese |
Size | x, 292p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.51/SH | 000187672 |
|
9784807916658 |
|
Show details.
Authors | 久保田, 紀久枝(1948-) <クボタ, キクエ> 森光, 康次郎 <モリミツ, ヤスジロウ> |
---|---|
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 NDC9:食品化学||ショクヒンカガク |
ID | 1000185117 |
ISBN | 9784807916658 |
NCID | BB20990110 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016