<Books>
シン ショクヒン セイブンヒョウ : FOODS
新食品成分表 : FOODS / 新食品成分表編集委員会編
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 一橋出版 |
Year | 2001.4- |
Language | Japanese |
Size | 冊 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 | [2016] | 498.51/SH/2016 | 000185132 |
|
9784809077340 |
|
||||
大学 | Knowledge Forest 50 | 2017 | 498.51/SH/2017 | 000188698 |
|
9784809078002 |
|
||||
大学 | Branch A2 | 2019 | 498.51/SH/2019 | 000199901 |
|
9784809079184 |
|
Show details.
Other titles | variant access title:新食品成分表 : Foods |
---|---|
Notes | 科学技術庁資源調査会編五訂日本食品標準成分表準拠 CD-ROM版: 栄養計算ソフト「フーズサポーター」付 2004, 2005 [CD-ROM版], 2006[CD-ROM版], 2009 [CD-ROM版]は標題関連情報の記述なし 2006 [CD-ROM版], 2007, 2008, 2009 [CD-ROM版], 2010: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告, 五訂増補日本食品標準成分表準拠, 2011-[2015]: 文部科学省科学技術・学術審議資源調査分科会報告, 日本食品標準成分表2010準拠, 2017: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告, 日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠, 2018: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告, 日本食品標準成分表2015年版(七訂)追補2016年追補2017年準拠, 2019: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告, 日本食品標準成分表2015年版(七訂)追補2016,2017年追補2018年準拠 2010以降の出版者: 東京法令出版 |
Authors | 新食品成分表編集委員会 <シン ショクヒン セイブンヒョウ ヘンシュウ イインカイ> 一橋出版 <ヒトツバシ シュッパン> |
Subjects | BSH:食品 -- 便覧 All Subject Search |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 1000182992 |
ISBN | 4834851044 |
NCID | BA52150848 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:10times
※After April 1, 2016
Total Lendings:1times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016