<Books>
チョウリガク ノ キホン
調理学の基本 / 中嶋加代子編著 ; 数野千恵子 [ほか]著
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第2版 |
Publisher | 東京 : 同文書院 |
Year | 2014.4 |
Language | Japanese |
Size | viii, 183p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 52 |
|
596/CH | 000177297 |
|
9784810314281 |
|
Show details.
Notes | その他の著者: 渡辺豊子, 冨永美穂子, 岸本律子, 澤田崇子, 廣田幸子, 園田純子 文献: 章末 |
---|---|
Authors | 中嶋, 加代子(1949-) <ナカシマ, カヨコ> 数野, 千恵子 <カズノ, チエコ> 渡辺, 豊子 <ワタナベ, トヨコ> 富永, 美穂子 <トミナガ, ミホコ> 岸本, 律子 <キシモト, リツコ> 沢田, 崇子 <サワダ, タカコ> 広田, 幸子 <ヒロタ, サチコ> 園田, 純子 <ソノダ, ジュンコ> |
Subjects | BSH:料理 |
Classification | NDC8:596 NDC9:596 |
ID | 1000176102 |
ISBN | 9784810314281 |
NCID | BB15682652 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016