<Books>
タベモノ ト ケンコウ ショクジ セッケイ ト エイヨウ チョウリ
食べ物と健康 食事設計と栄養・調理 / 渡邊智子, 渡辺満利子編集
(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2014.3 |
Language | Japanese |
Size | xii, 234p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.5/TA | 000177152 |
|
9784524268498 |
|
Show details.
Other titles | variant access title:食べ物と健康食事設計と栄養・調理 variant access title:食事設計と栄養調理 : 食べ物と健康 variant access title:食べ物と健康食事設計と栄養調理 |
---|---|
Notes | 「食べ物と健康 2 食事設計と栄養」(2005年刊)の改訂新版 参考図書: p223-225 |
Authors | 渡邊, 智子 <ワタナベ, トモコ> 渡辺, 満利子(1939-) <ワタナベ, マリコ> |
Subjects | BSH:栄養 BSH:料理 NDLSH:食品 |
Classification | NDC8:498.5 NDC9:498.5 |
ID | 1000176034 |
ISBN | 9784524268498 |
NCID | BB15170606 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:9times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016