<Books>
フード ビジネス ノ キソ チシキ : フード ビジネス コーディネーター ノ ヒッス ジョウケン
フードビジネスの基礎知識 : フードビジネスコーディネーターの必須条件 / フードビジネスコーディネート協会編
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第3版 |
Publisher | 東京 : 調理栄養教育公社 |
Year | 2011.4 |
Language | Japanese |
Size | 197p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 53 |
|
673.97/FU | 000173909 |
|
9784904138076 |
|
Show details.
Other titles | title page title:Food business coordinate |
---|---|
Notes | 参考文献: p197 奥付の責任表示: フードビジネスコーディネート協会著 |
Authors | フードビジネスコーディネート協会 <フード ビジネス コーディネート キョウカイ> |
Subjects | NDLSH:料理店 NDLSH:フードコーディネーター |
Classification | NDC9:673.97 NDLC:DH475 |
ID | 1000172959 |
ISBN | 9784904138076 |
NCID | BB06136185 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016