<Books>
ショクヒン ノ アンゼンセイ
食品の安全性 / 藤井建夫, 栗原伸公, 佐藤隆一郎編著 ; 飯樋洋二 [ほか] 共著
(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修 ; 4)
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第2版 |
Publisher | 東京 : 三共出版 |
Year | 2013.3 |
Language | Japanese |
Size | viii, 186p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.5/WA/4 | 000173887 |
|
9784782706817 |
|
Show details.
Notes | その他の共著者: 小島聖子, 小林正裕, 高梨美穂, 野村秀一, 橋本弘子, 堀口恵子, 和田安郎 参考文献: p181-182 |
---|---|
Authors | 藤井, 建夫(1943-) <フジイ, タテオ> 栗原, 伸公 <クリハラ, ノブタカ> 佐藤, 隆一郎(1956-) <サトウ, リュウイチロウ> |
Subjects | NDLSH:食品衛生 NDLSH:食品添加物 BSH:食品 |
Classification | NDC9:498.5 NDC9:498.51 |
ID | 1000172933 |
ISBN | 9784782706817 |
NCID | BB12609838 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Total Lendings:1times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016