<Books>
ショクヒン ノ アンゼンセイ
食品の安全性 / 日本フードスペシャリスト協会編
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 改訂第3版 |
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2013.2 |
Language | Japanese |
Size | x, 201p : 挿図 ; 21cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.54/SH | 000172987 |
|
9784767904825 |
|
||||
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.54/SH | 000172988 |
|
9784767904825 |
|
||||
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.54/SH | 000173837 |
|
9784767904825 |
|
Show details.
Other titles | variant access title:改訂食品の安全性 |
---|---|
Notes | 主要参考文献: p189-190 インターネットによる食品安全性情報提供源ダイレクトリー: p191-195 |
Authors | 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ> |
Subjects | BSH:食品衛生 |
Classification | NDC8:498.54 NDC9:498.54 |
ID | 1000172179 |
ISBN | 9784767904825 |
NCID | BB12069708 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016