<Books>
ショク ノ アンゼンセイ : サンチ ギソウ カラ フウヒョウ ヒガイ マデ
食の安全性 : 産地偽装から風評被害まで / 日外アソシエーツ編集
(現代を知る文献ガイド)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 日外アソシエーツ |
Publisher | 東京 : 紀伊國屋書店 (発売) |
Year | 2013.3 |
Language | Japanese |
Size | 7, 288p ; 21cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.54/SH | 000171391 |
|
9784816924040 |
|
Show details.
Other titles | other title:Safety of foods : a list of current literatures to know the present age |
---|---|
Notes | 編集担当: 比良雅治 その他のタイトルは標題紙裏による |
Authors | 日外アソシエーツ <ニチガイ アソシエーツ> |
Subjects | BSH:食品衛生 -- 書誌
All Subject Search
BSH:記事索引 NDLSH:食品安全 -- 書目 All Subject Search |
Classification | NDC9:498.54 |
ID | 1000170800 |
ISBN | 9784816924040 |
NCID | BB12015913 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016