<Books>
ザイリョウベツ リョウリ
材料別料理
(近代料理書集成 : 日本の食文化史 / 江原絢子編・解説 ; 第8巻)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : クレス出版 |
Year | 2013.1 |
Language | Japanese |
Size | 1冊 ; 22cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 53 |
|
596.08/KI/8 | 000170322 |
|
9784877337179 |
|
Show details.
Contents | 報知新聞懸賞当選野菜料理 / 横前正輔編 田中式豚肉調理法 / 田中宏著 馬鈴薯調理法 / 林すゑ子著 冷凍魚取扱並料理法 / 服部弥太郎著 |
---|---|
Notes | 底本: 「報知新聞懸賞当選野菜料理」 (報知社出版部, 明治40年刊), 「田中式豚肉調理法」 (東京出版社, 大正5年刊), 「馬鈴薯調理法」 (国食改良研究会岐阜県支部, 大正15年刊), 「冷凍魚取扱並料理法」 (葛原冷蔵, 大正13年刊) |
Authors | 江原, 絢子(1943-) 編 <エハラ, アヤコ> |
Subjects | BSH:料理 BSH:菓子 BSH:パン NDLSH:料理 NDLSH:菓子 NDLSH:パン |
Classification | NDC8:596.08 NDC9:596.08 |
ID | 1000169786 |
ISBN | 9784877337179 |
NCID | BB11505600 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:10times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016