<Books>
カシ パン
菓子・パン
(近代料理書集成 : 日本の食文化史 / 江原絢子編・解説 ; 第6巻)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : クレス出版 |
Year | 2012.3 |
Language | Japanese |
Size | 1冊 ; 22cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 53 |
|
596.08/KI/6 | 000170320 |
|
9784877336424 |
|
Show details.
Other titles | variant access title:菓子パン |
---|---|
Contents | 和洋菓子製法独案内 / 岡本純著 和洋菓子製法 / 亀井まき子著 食パンの製法 / 木村屋主人述 ; 日野三郎編 最新麺麭製造法 / 田辺玄平著 食パン新書 / 食料品研究会編 |
Notes | 底本: 「和洋菓子製法独案内」 (井ノ口松之助, 明治22年刊), 「和洋菓子製法」 (博文館, 明治40年刊), 「食パンの製法」 (日野三郎, 明治39年刊), 「最新麺麭製造法」 (東京割烹講習会, 大正6年刊), 「食パン新書」 (岡田書店, 大正7年刊) |
Authors | 江原, 絢子(1943-) 編 <エハラ, アヤコ> 岡本, 敬之助 <オカモト, ケイノスケ> 亀井, 満喜子 <カメイ, マキコ> 木村, 安兵衛 <キムラ, ヤスベエ> 日野, 三郎 <ヒノ, サブロウ> 田辺, 玄平 <タナベ, ゲンペイ> 食料品研究会 <ショクリョウヒン ケンキュウカイ> |
Subjects | BSH:料理 BSH:菓子 BSH:パン NDLSH:菓子 NDLSH:パン |
Classification | NDC8:596.08 NDC9:596.08 |
ID | 1000169784 |
ISBN | 9784877336424 |
NCID | BB09205896 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:15times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016