<Books>
ショクヒンガク
食品学 / 菅原龍幸, 福澤美喜男, 青柳康夫編著 ; 伊藤輝子 [ほか] 共著
(Nブックス)
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 新版 |
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2012.5 |
Language | Japanese |
Size | vi, 247p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 | 1 | 498.51/SH/1 | 000166063 |
|
9784767904535 |
|
Show details.
Other titles | variant access title:新版食品学 |
---|---|
Notes | そのほかの共著者: 大山雄二, 春日敦子, 佐々木弘子, 間瀬民生, 渡邊智子 管理栄養士国家試験出題基準改定 (2010.12) 準拠 文献あり |
Authors | 菅原, 竜幸(1931-) <スガハラ, タツユキ> 福沢, 美喜男(1933-) <フクザワ, ミキオ> 青柳, 康夫(1948-) <アオヤギ, ヤスオ> 伊藤, 輝子 <イトウ, テルコ> |
Subjects | BSH:食品 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 1000165674 |
ISBN | 9784767904535 |
NCID | BB09582256 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:9times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016