<Audio Visual>
チョウリ ト オイシサ ノ カガク
調理とおいしさの科学 ('98) : 加熱の原理とおいしさの決め手 / 放送大学学園メディア教育開発センター
(放送大学ビデオ教材)
Material Type | Audio Visual |
---|---|
Publisher | 東京 : 放送大学学園メディア教育開発センター |
Language | Japanese |
Size | VHS |
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 5 | 12 | 596/TY | V00002962 |
|
|
|
Show details.
Notes | 発行・販売:放送大学教育振興会 |
---|---|
Authors | 放送大学学園メディア教育開発センター <ホウソウ ダイガク ガクエン メディア キョウイク カイハツ センター> |
Classification | NDC9:596 |
ID | 1000157780 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After April 1, 2016