<Books>
ショクヒン キノウセイ ノ カガク
食品機能性の科学 / 食品機能性の科学編集委員会編集
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 産業技術サービスセンター |
Year | 2008.4.20 |
Language | Japanese |
Size | 1177, 5p : 挿図 ; 27cm |
TOC
Show details.
Notes | 参考文献: 各節末 欧文タイトル: Science of functional foods |
---|---|
Authors | 食品機能性の科学編集委員会編集 <ショクヒン キノウセイ ノ カガク ヘンシュウ イインカイ> |
Subjects | 食品 食品化学 |
Classification | NDC9:498.53 |
ID | 1000146753 |
ISBN | 9784915957482 |
NCID | BA8560949X |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016