<Books>
ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
日本食品標準成分表 / 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会 編
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 五訂増補 |
Publisher | 東京 : 国立印刷局 |
Year | 2005.3.22 |
Language | Japanese |
Size | 321p ; 30cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 | 脂肪酸成分表編 | 498.51/NI | 000114543 |
|
9784173117130 |
|
||||
大学 | Knowledge Forest 50 | 分析マニュアル | 498.51/NI | 000114542 |
|
9784173117406 |
|
Show details.
Notes | 欧文書名: Standard tables of food composition in Japan : fatty acids section 参考文献あり 索引: p[307]-321 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告 |
---|---|
Authors | 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会 編 <モンブ カガクショウ カガク ギジュツ ガクジュツ シンギカイ シゲン チョウサ ブンカカイ> |
Subjects | 食品 -- 便覧
All Subject Search
食品科学 栄養 |
Classification | NDC9:498.51 |
ID | 1000109429 |
ISBN | 9784173117130 |
NCID | BA71523920 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016