<Books>
プロ ノ タメ ノ フード コーディネーション ギホウ : フードコーディネーター 2キュウ シカク ニンテイ シケン タイオウ
プロのためのフードコーディネーション技法 : フードコーディネーター2級資格認定試験対応 / 日本フードコーディネーター協会 編
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 平凡社 |
Year | 2002.6.3 |
Language | Japanese |
Size | 302p ; 21cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 53 |
|
673.97/PU | 000109970 |
|
9784582630626 |
|
Show details.
Notes | 欧文書名: Food Coordination 別冊付録: 演習ノート(71p, 21cm) 参考文献: 各章末 索引: p296-302 |
---|---|
Authors | 日本フードコーディネーター協会 編 <ニホン フード コーディネーター キョウカイ> |
Subjects | 飲食店 |
Classification | NDC9:673.97 |
ID | 1000105133 |
ISBN | 9784582630626 |
NCID | BA57027667 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016