<Books>
フード ビジネス コーディネート : FBC ノ キソ ト ジッセン
フードビジネスコーディネート : FBCの基礎と実践 / 食環境コーディネート協会 編
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2002.10.15 |
Language | Japanese |
Size | xii, 323p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 53 |
|
673.97/FU | 000097342 |
|
9784767902944 |
|
Show details.
Notes | 索引: p317-323 |
---|---|
Authors | 食環境コーディネート協会 編 <ショクカンキョウ コーディネート キョウカイ> |
Subjects | 飲食店 |
Classification | NDC9:673.97 |
ID | 1000093450 |
ISBN | 9784767902944 |
NCID | BA59784765 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:14times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016