<Books>
ジョウビ カコウ ショクヒン ノ エラビカタ : ハッチュウジ ノ チェック ポイント
常備・加工食品の選び方 : 発注時のチェックポイント / 菅野廣一 著
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 第一出版 |
Year | 2000.7.5 |
Language | Japanese |
Size | vi, 89p ; 21cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 52 |
|
588/KA | 000088624 |
|
9784804109220 |
|
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016