<Books>
ダイズ タンパクシツ ノ カコウ トクセイ ト セイリ キノウ
大豆タンパク質の加工特性と生理機能 / 菅野道廣 ; 尚弘子 責任編集
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 1999.3.25 |
Language | Japanese |
Size | 213p ; 22cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 53 |
|
619.6/DA | 000079807 |
|
9784767960838 |
|
Show details.
Notes | 文献あり 索引あり |
---|---|
Authors | 菅野道廣 <スガノ ミチヒロ> 尚弘子 責任編集 <ショウ ヒロコ> 日本栄養・食糧学会 監修 <ニホン エイヨウ ショクリョウ ガッカイ> |
Subjects | だいず(大豆) |
Classification | NDC9:619.6 |
ID | 1000076652 |
ISBN | 9784767960838 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016