<Books>
イタリア リョウリ
イタリア料理 : 世界の料理 / ウェイヴァリ-・ル-ト 著 ; タイムライフブックス編集部 編
(タイムライフブックス 5)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : タイムライフブックス |
Year | 1973 |
Language | Japanese |
Size | 208p ; 29cm |
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 53 |
|
596.08/SE | 000018630 |
|
|
|
Show details.
Notes | 監修:江上トミ 付(別冊 117p 23cm):イタリア料理の作り方 |
---|---|
Authors | ウェイヴァリ-・ル-ト 著 <Root Waverley Lewis> タイムライフブックス編集部 編 <タイム ライフ ブックス ヘンシュウフ> |
Subjects | イタリア料理 |
Classification | NDC9:596.08 |
ID | 1000018630 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times
※After April 1, 2016
Total Lendings:8times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016