<Topic>
肉の火入れの新機軸 : 解決!肉料理の悩みと疑問
Volumes | 51(9) |
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Year | 2016 |
<Journals>
ゲッカン センモン リョウリ
月刊専門料理
Material Type | Journals |
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Publisher | 東京 : 柴田書店 |
Year | 1966- |
Language | Japanese |
Volumes |
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Holding volume list
配架所属 | Location | Volumes | Year/Date | Barcode No. | Call No. | Status | Comment | Req Memo | Reserve |
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Knowledge Forest 34 51(9) 2016.09 | |||||||||
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Knowledge Forest 34 | 51(9) | 2016.09 | Z00094288 |
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Other titles | variant access title:専門料理 other title:The professional cooking |
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Notes | 並列タイトル追加: The professional cooking (39巻6号 (平16.6)-) |
Authors | 柴田書店 <シバタ ショテン> |
ID | 2000001362 |
NCID | AN0013333X |